Forrige uke offentliggjorde klubben to ny signeringer fra utenlandske ligaer, og nå kommer den tredje på kort tid.

Jerv signerer den portugisiske angrepsspilleren Samuel Pedro fra slovensk toppfotball.

Du ser Obos-ligaen hos Nettavisen Direktesport denne sesongen!

Hentes fra Slovenia

Klubben er på jakt etter å ta steget rett opp i Eliteserien igjen, og håper at Pedro skal være mannen som kan bidra til det.

– Samuel er en spennende spiller. Han er en ung kant/spiss som er god en mot en og har veldig høye tall på antall driblinger per kamp. Det er en spiller vi har stor tro på og som kan skape ubalanse i motstanderlaget. Han signerer en toårs avtale for oss, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen.

Og fortsetter:

– Samuel er en spiller med stort potensial. Vi har kjøpt han fra klubben NK Olimpija Ljubljana som er den øverste divisjonen i Slovenia.

Les også: I harnisk over bildene i sosiale medier: – Totalt uforståelig

NK Olimpija Ljubljana leder for øyeblikket den slovenske ligaen med klar margin, der Pedro har vært på banen i 13 kamper denne sesongen.

Vært i Norge tidligere

21-åringen har tidligere vært en del av storklubben Benficas talentfabrikk, der han ble hentet fra Boavista for nærmere åtte millioner norske kroner.

Han fikk derimot aldri noe A-lagsdebut for Andreas Schjelderups nåværende klubb.

– Jeg har stor tro på at det kommer til å bli en veldig fin opplevelse det å spille for Jerv. Jeg håper på å notere meg med mål og kunne bidra godt i laget. Jeg tror at Norge og Jerv er den rette klubben for meg nå. Det at jeg kan vise den beste siden av meg som både spiller og person, sier Samuel til Jervs hjemmeside.

Les også: Bekreftede overganger i Obos-ligaen

Han kan fortelle at det ikke første gangen han er i Norge:

– Jeg har faktisk vært i Norge en gang tidligere. Det var da jeg var 14 år gammel. Benfica ringte meg og inviterte meg med på Stabæk Cup. Så dette er faktisk andre gang jeg er i Norge.