RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jerv og Start ble ikke enige om Pedersen


BLIR: Jerv-trener Steinar Pedersen blir i Jerv etter at hans klubb og Start ikke ble enige om overgang.
BLIR: Jerv-trener Steinar Pedersen blir i Jerv etter at hans klubb og Start ikke ble enige om overgang. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)
Start ville ikke betale kompensasjon.

Steinar Pedersen fortsetter som hovedtrener i Jerv. Det ble klart etter et møte mellom Jerv og Start onsdag.

Start ønsket å sikre seg Jervs suksesstrener Steinar Pedersen kommende sesong og har vært i forhandlinger med naboklubben Jerv de siste ukene.

Onsdag sendte Jerv ut en pressemelding der klubben gjorde det klart at Pedersen blir værende.

«Prosessen om en eventuell overgang til Start er avsluttet. Start er ikke villig til å betale kompensasjon til FK Jerv», skriver sportslig leder Cosmo Collett i Jerv.

Vil ha én årslønn

Etter det Agderposten erfarer krever Jerv én årslønn i kompensasjon for å slippe hovedtrener Pedersen og assistent Andreas Jenssen til Kristiansand. Start ville ikke betale noen kompensasjon.

Collett skriver videre at prosessen har vært både faktabasert og ryddig.

- Jeg kan utelukke at han blir Start-trener, så lenge ikke Start tar opp forhandlingene og kommer med en kompensasjon, sier Collett til Fædrelandsvennen.

Leter etter andre

Pedersen har vært tydelig på at han har ambisjoner om å trene lag på et høyere nivå enn 1. divisjon. I øyeblikket ser det ikke ut til å bli Start.

- Saken er avsluttet fra vår side nå. Vi går videre med andre kandidater, sier Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal, til Fevennen.

Bård Borgersen overtok treneransvaret ut sesongen etter Mons Ivar Mjelde sluttet i september.

Start berget plassen i toppdivisjonen etter å ha slått nettopp Jerv i finalen i kvalifiseringen til eliteserien for to uker siden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere