RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jewell: - Hva sa jeg?

Sist oppdatert:
Wigan-manager Paul Jewell var overlykkelig etter lagets andre seier i Premier League. - Hva sa jeg? Vi blir ikke den kasteballen alle trodde, jublet han etter kampen.

WEST BROMWICH-WIGAN 1-2: Jewell var rasende før sesongstart da han hørte at et samlet ekspertpanel tippet Wigan ikke bare til nedrykk, men til bunnplassering. Etter fire kamper er laget på 9. plass med to seire og to tap - og så absolutt ingen kasteball.

Bunnlag vinner ikke borte

Lagene som rykket ned i fjor, Norwich, Crystal palace og Southampton, vant kun to bortekamper til sammen i fjor. Wigan har allerede sikret seg en bortetriumf, og Jewell er sikker på at det kommer flere.

- Det er stort å vinne på bortebane. Vi skjønte i pausen at vi kunne klare dette. Dette var en skikkelig arbeidsseier, og en spiller som David (Connolly) gikk foran med en utrolig innsats, sa Jewell til Sky Sports etter kampen.

- What a load of rubbish!

Hjemmefansen var langtfra fornøyd med laget sitt og kunne nesten ikke tro det da Wigans Jimmy Bullard satte inn vinnermålet på overtid. - What a load of rubbish! ropte fansen til spillerne og manager Bryan Robson da dommeren blåste av kampen.

- Selvfølgelig blir du pepet ut når du taper mot et lag som aldri har spilt i Premier League. Visst var vi ikke gode nok i dag, særlig i det defensive arbeidet er det mye å rette på, sa Robson, og freste videre:

- Jeg sa til spillerne i garderoben at hvis de hviler på laurbærne fra forrige sesong, så må de ta seg selv i nakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere