RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jewell: - Tabbene ødela for oss

Sist oppdatert:
Etter lagets andre strake tap, fyrte Wigan-manager Paul Jewell av salven: - Tabber ødela for oss i dag, akkurat som i forrige kamp.

WIGAN - TOTTENHAM 1-2: - Vi begynte kampen bra, men vi ga bort det første målet og etter det ble det bare å jage og jage, sa Jewell til Sky Sports etter kampen.

Jewell, som er blitt genierklært etter lille Wigans fantastiske start på sesongen, siktet til kaptein Arjan de Zeeuws svake klarering i eget felt som førte til at Robbie Keane enkelt kunne gjøre 1-0 for Spurs.

- Lærer ennå

Senere gjorde Edgar Davids 2-0 for gjestene, nederlenderens første mål i engelsk fotball. Men likevel ble det spenning på slutten etter at Lee McCulloch reduserte for Wigan ett minutt før slutt.

- Vi lærer ennå på dette nivået og vi må venne oss til at én tabbe er nok til å tape. Laget har vært fantastisk så langt i år, men etter to strake tap vil vel noen si at det er krise, sa Jewell.

Jol: - Davids duger fremdeles

Tottenham-manager var mest fornøyd med veteranen Edgar Davids etter kampen.

- Han er 32 år, men har fremdeles fart i kroppen, sa Jol.

Det viste han da han gjorde 2-0, da han rykket forbi Wigans midtstoppere Stephane Henchoz og De Zeeuw og scoret. - Edgar elsker å spille for klubben og det synes, sa Jol.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere