Gå til sidens hovedinnhold

Joaquin får fart på Malaga

Gode Joaquin er en av flere spillere som er tilbake for Malaga søndag og vi tror på seier. Sjekk vårt oddstips.

Tippetips søndag:Ett poeng er nok for City

Søndagens langoddsprogram består av 91 spilleobjekter. I England spilles det to kamper i Premier League, det spilles fem kamper i La Liga og det spilles en rekke kamper i Serie A. For øvrig er det kamper fra en rekke andre europeiske ligaer og det er naturligvis også vintersport på dagens liste, som dessverre ikke inneholder veldig mange spennende spill.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Köln - Hamburger SV
Det er ikke lett å forstå hvorfor Hamburg skal være forholdsvis klar favoritt i denne kampen. Greit nok at Ståle Solbakkens Köln mangler svært viktige Lukas Podolski, men han var også ute sist helg når laget slo Kaiserslautern 1-0 borte. Hamburg har kapret fire poeng på sine to siste kamper, etter å ha blitt "smadret" av Borussia Dortmund i første kamp etter vinterpausen. I vår verden er det kun ett alternativ som er aktuelt i denne kampen, det er å spille hjemmeseier til spreke 2,70 i odds.

Standard Liege - Anderlecht
Toppoppgjør i belgisk toppserie. Hjemmelaget ligger på fjerdeplass med sine 44 poeng, ni poeng bak serieleder Anderlecht. Har meget sterke 4-1-0 på sine fem siste kamper og er fremdeles ubeseiret på eget gress (9-3-0). Anderlecht har ikke bedre enn 1-2-1 på sine fire siste bortekamper og står med 6-3-3 totalt på fremmed gress. Likevel er laget satt til ganske klar favoritt her. 2,70 på at Standard Liege vinner må nesten testes i denne kampen.

Dagens avslag
Aston Villa - Manchester City
Det står 2-2-0 i favør Aston Villa på de fire siste tilsvarende, og selv om årets utgave av MAnchester City er av et annet kaliber, er det ikke mulig å forsvare spill på City her til 1,50 i odds. Aston Villa har riktignok skuffet stort denne sesongen, men de er uten tvil i stand til å kapre poeng her. Dagens sikreste avslag.

Kardemir Karabükspor - Fenerbache
Sist søndag foreslo vi spill på Fenerbache hjemme mot et klart svekket Besiktas og Fenerbache vant uanstrengt 2-0. Da fikk man 1,75 i odds på laget. Men meget viktige Emre og Gökan er ikke med for bortelaget i kveld og dette svekker laget. Fenerbache er også variable borte og til 1,60 i odds er det bare å hoppe over denne kampen.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Malaga - Mallorca

Sist mandag så foreslo vi spill mot Malaga i bortemøtet med Granada. I en jevnspilt affære ble det tilslutt hjemmelaget som innfridde vårt langskudd og vant 2-1. Det innebærer nok at trener Pellegrini kjenner presset i øyeblikket. Hardtsatsende Malaga har ikke innfridd, ihvertfall ikke på bortebane. Hjemme i Malaga går det vesentlig bedre. Det må også tillegges at Malaga har hatt lange skadefravær på svært sentrale spillere denne sesongen. Søndag returnerer en av dem som har vært lenge borte, nemlig Joaquin. Det kommer til å hjelpe på offensivt. Den meget kreative midtbanespilleren Isco returnerer etter karantene, det samme gjør midtbanekollega Sergio Sanchez. Ringreven Ruud van Nistelroy er også tilbake for Malaga.

Mallorca vant ikke uventet hjemmemøtet med Real Betis sist søndag. Det er tre poeng opp til Málaga på 8. plass og tre poeng ned til Racing Santander på 18. plass i den svært jevne spanske toppdivisjonen. Mallorca er som vanlig ingen stor trusel på bortebane. Ti kamper har kun gitt to seire (2-4-4). I ettermiddag er Iván Ramis, kaptein José Luis Martí, Pau Cendrós og Víctor Casadesús er ute pga skader og karantener, og det er et klart svekket Mallorcar som stiller til kamp i kveld.

Fire viktige spillere er tilbake for normalt hjemmesterke Malaga i ettermiddag, bortesvake Mallorca er svekket av karantener og skader og dette må være en topp sjanse for Pellegrinis menn. På en utfordrende spilledag, bruker vi Malaga som banker i to dobler. Oddsen for Malaga-seier er ikke mer enn 1,65, det er ingenting å rope hurra for, men vi tror på topp sjanse uansett.

Catania - Genoa
Den første kampen er hentet fra Serie A og kampen har avspark kl 14.55. Vi hadde opprinnelige tenkt å spille Parma og Catania i en dobbel, men Parmas hjemmemøte med Fiorentina er blitt avlyst og da måtte vi endre litt strategi.

Catania har med kun 20 spilte kamper både en, to og tre kamper tilgode på de andre lagene i Serie A i øyeblikket, grunnet flere avlysninger den siste måneden. Ligger på 14. plass med sine 24 poeng og har sju poeng ned til Lecce under streken. Er som vanlig sterke hjemme (4-4-2) og spilte kun drøye 20 minutter onsdag da den avbrutte hjemmekampen mot Roma ble ferdigspilt. Her må forsvarsspilleren Bellusci sone karantene, mens et par mann fortsatt er på skadelisten. Marco Motta kan få sin debut etter overgangen fra Juventus.

Genoa har innfridd som vårt langskudd hjemme mot både Napoli og Lazio til flott odds, men det er altså på hjemmebane. Borte går det betydelig tyngre (2-1-7). Juraj Kucka (m) og Kevin Constant (m) startet begge mot både Napoli og Lazio, men er begge suspenderte i ettermiddag. Spissen Alberto Gilardino startet også i begge disse kampene, men er havnet på skadelisten.

Det står 5-1-1 på de sju siste tilsvarende i favør Catania og md tanke på de svært sentrale fraværene til Genoa og lagets begredelige bortestatistikk må dette være en flott vinnersjanse for hjemmelaget til 2,05 i odds. Vi kombinerer Catania-seier med seier til Malaga på den ene dobbelen.

Real Madrid - Levante (0-2)
Lørdag advarte vi leserne våre om å spille på Barcelona i bortemøtet mot Osasuna. Barcelona gjorde en ny svak kamp og tapte kampen med 2-3. Dermed vil Real Madrid få ti poengs forsprang på Barcelona med seier i kveld, og i vår verden betyr det at Real Madrid avgjør serien med tre poeng i kveldens kamp.

Real Madrid har sterke 9-0-1 på hjemmebane, det eneste tapet kom som kjent i hjemmemøtet med Barcelona. På de ni øvrige hjemmekampene har Real åtte ganger vunnet med tre mål eller mer. Kun i den siste hjemmekampen (av alle ting mot bunnlaget Zaragoza) har Real vunnet med mindre enn tre mål. Den kampen endte 3-1. Det er en formidabel statistikk. Ángel Di María, Marcelo, Hamit Altintop og Lassana Diarra er ute, mens Ricardo Carvalho og Sami Khedira er med igjen siden sist.

Etter den fantastiske starten på sesongen med 7-2-0 på de ni første kampene, deriblant 1-0 hjemme over Real Madrid, har det ikke uventet gått langt tråere for Levante de to siste månedene. Kun to seire på de tolv siste kampene er et trist skue for Valencia-klubben, og ser man på serie og cup har de tapt de åtte siste bortekampene mot Osasuna, Atlético Madrid, Barcelona, Deportivo La Coruña, Granada, Alcorcón, Athletic Bilbao og Valencia. Holder fortsatt den viktige fjerdeplassen, men Espanyol på femteplass er nå kommet a poeng. Barkero og Juanlu er fortsatt ute med skade, Xavi Torres er suspendert, mens Keylor Navas og Vicente Iborra er tilbake siden sist.

Real Madrid fikk neppe mindre motivasjon ettersom Barcelona tapte lørdag, og har altså vunnet åtte av ti hjemmekamper med tre mål eller mer. I kveld skal også tapet i bortemøtet med Levante hevnes, og et Levante-lag som helt har mistet formen kommer til å få det brennhett på Santiago Bernabeu i kveld. Undertegnede er ikke en megafan av handikapspill, men Real Madrid er et unntak. Tremålsseier eller mer til Real Madrid spilles også i en dobbel med Malaga.

Vi får da to dobler der Malaga låses som banker. Vi setter hundre kroner på begge doblene.

Spilleforslag 1 søndag (totalodds 3,38 og spillestopp kl 14.55):
Kamp 32 Catania - Genoa 2,05 2,90 2,90
Kamp 37 Malaga - Mallorca 1,65 3,15 3,95
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Spilleforslag 1 søndag (totalodds 2,64 og spillestopp kl 15.55):
Kamp 37 Malaga - Mallorca 1,65 3,15 3,95
Kamp 84 Real Madrid - Levante (0-2) 1,60 4,00 3,30
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill