RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Joe Hart solgt til Burnley


Den engelske målvakten Joe Hart er blitt enig om en overgang fra Manchester City til Burnley. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
Den engelske målvakten Joe Hart er blitt enig om en overgang fra Manchester City til Burnley. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Den tidligere Manchester City-målvakten Joe Hart (31) er solgt til Premier Leage-klubben Burnley. Han er blitt enig om en toårskontrakt.

Hart mistet plassen som førstekeeper i Manchester City da Pep Guardiola overtok ansvaret hos de lyseblå. Han har derimot vært Citys eiendom etter at han kom fra Shrewsbury i 2006. Han har 348 kamper å se tilbake på for City.

Overgangssummen er ikke kjent, men britiske medier snakker om rundt 43 millioner kroner. (4 mill. pund). Hart har vært lånt ut til Torino og forrige sesong voktet han målet i West Ham.

Burnley fikk skadd sitt førstevalg Nick Pope tidligere i sesongen. Senere ble også Tom Heaton skadd, og Hart skal nå kjempe med danske Anders Lindegaard om keeperplassen.

Hart har også voktet målet for England i 75 ganger etter debuten i 2008, men var ikke engang i VM-troppen til årets mesterskap i Russland som endte med engelsk fjerdeplass.

Hart skal ha trøye nummer 20 i Sean Dyches tropp.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere