*Nettavisen* Sport.

Joey Barton skal ha angrepet Barnsley-manageren

ETTERFORSKES: Joey Barton etterforskes etter at han skal ha angrepet Barnsley-manager Daniel Stendel lørdag. Foto: Craig Zadoroznyj/prosports/rex (Rex Shutterstock)

Den tidligere Premier League-spilleren er nok en gang i søkelyset for en usportslig opptreden.

13.04.19 21:10

Den tidligere Manchester City-, Newcastle- og QPR-spilleren hadde som spiller et rykte på seg for å være en bråkmaker.

Nå er 36-åringen manager i Fleetwood Town i League One, men temperamentet virker å være det samme.

Sky Sports melder at den tidligere midtbanespilleren etterforskes for et angrep mot Barnsley-manager Daniel Stendel etter at Fleetwood tapte 2-4 lørdag.

The Sun viser til en tweet fra Barnsley-spiller Cauley Woodrow. Han skriver at Barton fysisk gikk til angrep på Stendel, og at blodet rant fra ansiktet til Barnsley-manageren.

Tweeten ble raskt slettet, men rundt klokken 19.10 kom Barnsley med en offisiell uttalelse. Der opplyser de at hendelsen skal ha skjedd i spillertunnelen.

- Klubben kan bekrefte at det var en hendelse i tunnelen som tok plass etter dagens kamp, og som South Yorkshire-politiet nå etterforsker. Klubben bistår politiet, og som et resultat av det er vi ikke i posisjon til å komme med flere uttalelser på nåværende tidspunkt.

Det er ikke første gang Barton kommer i trøbbel. Hardhausen ble dømt til seks måneder i fengsel etter en hendelse i Liverpool i 2008. Barton tilbrakte 74 dager i fengsel, før han ble løslatt i juli samme år.

Han har også blitt straffet av Det engelske fotballforbundet etter at han slo Morten Gamst Pedersen i magen under den nåværende Tromsø-spillerens tid i Blackburn.

Barton ble ansatt som Fleetwood-manager i april i fjor, og er inne i sin første fulle sesong. Hans lag startet sesongen i League One godt og kjempet om en play off-plass, men siden har det blitt mer ustabile resultater og laget ligger nå rundt midten av tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag