RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Johan reddet Brann

Sist oppdatert:
Reservekeeper Johan Thorbjørnsen vartet opp med flere klasseredninger og reddet Brann fra tap.

KR Reykjavik-Brann 1-1

- Johan var Branns beste spiller og hindret oss fra tap, sier keepertrener Dan Risnes som var svært fornøyd med sin elev. To-tre klasseredninger ble toppet av en strafferedning tre minutter før slutt.

- Islendingen prøver å vente ut keeper men Thorbjørnsen er kald og lar seg ikke lure, sier Risnes. Han har ellers ikke mye å glede seg over i denne kampen, utenom et lite pluss til Kristjan Ørn Sigurdsson som på stopperplass klarte seg godt mot gamle lagkamerater.

Svakt
Erlend Hanstveit brukte bare 15 minutter på å skaffe seg to gule kort og utvisning. Brann la da om til 3-4-2 formasjon for å beholde begge spissene. Og albaneren Memelli, som er på prøvespill, takket for tilliten og sendte Brann i føringen etter vel 20 minutter

Utvisningen satte naturlig nok sitt preg på kampen, og etter vel 40 minutter utlignet islendingene fortjent.

Martin Andresen, Bengt Sæternes og Erik Huseklepp ble byttet inn etter pause, men i denne kampen hadde ikke byttene den store innvirkningen.

- Spillet ble ikke så mye bedre enn i den første omgangen, og var det noen som skulle ha vunnet så var det Reykjavik, oppsummerer Dan Risnes på telefon fra La Manga.

Møter sannsynligvis Viking
Ikke alle kampene i gruppespillet er ferdigspilt, men slik det ser ut nå, møter Brann Viking i plasseringsspillet torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere