RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Johansens herlige revansje

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Stig Johansen ga sin gamle sjef Dave Jones svar på tiltale da han på egen hånd senket Wolverhampton.

BODØ/GLIMT - WOLVERHAMTON 2-0: Dave Jones vraket Stig Johansen da spissen spilte i Southampton. Mandag var Jones på Bodø-besøk med sin nye klubb Wolverhampton, og måtte se seg slått 2-0 på Aspmyra. Glimts måls ble begge satt inn av Stig Johansen.

- Veldig hyggelig for Stig, men hele laget syntes jeg spilte en god kamp i kveld, oppsummerer Glimt-trener Øystein Gåre til TV 2 Nettavisen sent mandag kveld.

Flere på prøvespill
Bodø/Glimt er på desperat jakt etter spillerforsterkninger, og testet blant annet polakken Grzegorz Krol i treningskampen mot Wolves. Krol kom inn etter pause, og hadde et par brukbare avslutninger. Men om det var nok til å få Glimt-trener Øystein Gåre til å tilby kontrakt, er foreløpig uvisst.

- Han spilte én omgang for oss, og skal være med oss frem til torsdag. Vi får se situasjonen an etter dette. Først må vi få sett ham i skikkelig aksjon på trening, sier Glimt-trener Øystein Gåre til TV 2 Nettavisen.

Krol har tidligere vært på prøvespill i Rosenborg og AIK - uten å bli tilbudt kontrakt.

Solid debut
Stian Theting debuterte også for Glimt etter overgangen fra Skeid. Han dannet stopperpar sammen med Fredrik Kjølner. Også Ole Arvid Langnes var tilbake på Aspmyra, etter å ha vært utleid til Fauske/Sprint.

- Jeg er rimelig fornøyd med det Theting viste. Han er jo egentlig midtbanespiller, og å bli kastet inn som midtstopper er ikke lett. Men han klarte seg bra, oppsummerer Gåre.

Gåre var også fornøyd med innsatsen til keeperen Langnes.

- Han har jo spilt i Tippeligaen tidligere, og det viste han også i kampen mot Wolves med solid spill, mener Øystein Gåre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere