RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Johansson Molde-aktuell

Sist oppdatert:
Løv-Ham-trener Magnus Johansson er ettertraktet om dagen. Nå har også Molde meldt seg på i kampen om svenskens signatur.

Etter at Steinar Nilsen i går takket nei til tilbudet om å bli ny Molde-trener, har Romsdals-klubben rettet blikket mot Løv-Ham-trener Magnus Johansson. Det skriver Bergens Tidende.

Moldes ferske direktør Tarje Nordstrand Jacobsen var tidligere kaptein under Johansson i Løv-Ham, og kjenner ham godt fra sin tid i bergensklubben. Men verken Nordstrand Jacobsen eller andre i Molde-ledelsen vil kommentere saken. Det vil heller ikke Løv-Ham-ledelsen.

I går skrev BT at også Vålerenga var interessert i å hente den tidligere Brann-spilleren over fjellet, men Johansson skal være skeptisk til en rolle under Kjetil Rekdal, og takker trolig nei til Oslo-klubbens henvendelse.

Dermed står det etter alt å dømme mellom Molde, Bryne og et fortsatt engasjement i Løv-Ham. Johansson skulle egentlig svart Bryne i går, men etter at også Molde kom på banen måtte han ta en ny runde med vurderinger.

- Jeg ønsker ikke å si noe som helst. I morgen skal jeg ta en avgjørelse, sa Johansson til BT i går.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere