Johansson snart Molde-klar

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Svenske Emil Johanssons overgang fra Hammarby til Molde nærmer seg.

05.01.10 10:36

Oslo (ANB): Den 23 år gamle venstrebacken Emil Johansson har lenge vært linket til romsdalsklubben, og nå bekrefter Moldes sportslige leder Tarje Nordstrand Jacobsen at alt ligger til rette for et klubbskifte.

– Begge parter er interessert i å få til en overgang, sier han til Expressen – og svarer følgende på direkte spørsmål om partene ligger langt fra hverandre:

– Nja, jeg tror vi kommer i mål. Det kan jeg si.

Forhandlinger pågår
Nordstrand Jacobsen bekrefter at hovedpersonen har sagt seg villig til å flytte til Rosenes by – og konkrete forhandlinger pågår i disse dager.

– Vi har en dialog med både Hammarby og Emil, så får vi se hvor det ender, sier han.

Emil Johanssons Hammarby rykket ned fra Allsvenskan denne sesongen og venstrebacken gjorde det tidlig klart at han ikke ønsker å spille på nest høyeste nivå i hjemlandet.

Djurgården – klubben Molde-trener Kjell Jonevret tidligere hadde ansvaret for – har vært nevnt som en mulig ny arbeidsgiver for 23-åringen.

Vil til utlandet

Johanssons agent Patrick Mörk avviser imidlertid at det siste er et alternativ.

– Det er ikke aktuelt i øyeblikket. Emil har sagt at han i første rekke vil til utlandet, og det er det vi jobber for, sier han – og tilføyer at han tror overgangssaken rundt klienten vil løse seg

Dermed tyder mye på at Molde-stallen 2010 om kort tid får påfyll.

Emil Johansson har spilt for Hammar by siden 2007. Før det spilte han i Degerfors. 23-åringen har 15 kamper for det svenske U21-landslaget på merittlista.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.