RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VILLE IKKE MØTES: John Arne Riise og Claus Lundekvam spilte sammen på det norske landslaget. Da de begge gjestet Senkveld torsdag, ville Riise ikke møte Lundekvam.
VILLE IKKE MØTES: John Arne Riise og Claus Lundekvam spilte sammen på det norske landslaget. Da de begge gjestet Senkveld torsdag, ville Riise ikke møte Lundekvam.

John Arne Riise nektet å møte Lundekvam på Senkveld

Sist oppdatert:
- Har mistet respekten for ham, sier Riise, etter å ha fått med seg innholdet i Lundekvams nye bok.

Da fotballprofilene Claus Lundekvam (42) og John Arne Riise (34) gjestet TV 2-programmet Senkvelds innspilling av fredagens sesongpremiere, nektet sistnevnte å møte sin tidligere landslagskamerat, skriver Dagbladet.

Les også: Riise etter Lundekvam-beskyldninger: - Bare tull

Bakgrunnen er Lundekvams ferske bok, som tar for seg historier fra fotballmiljøet. I boka skriver han blant annet at John Arne Riise flere ganger tok imot flertallige damebesøk på hotellrommet under samlinger med det norske fotballandslaget.

«8. september 2003. Marienlyst i Drammen, vi er tilbake i Norge etter å ha tapt 0-1 borte mot Bosnia Herzegovina i EM-kvaliken, skal spille treningskamp mot Portugal. Jeg merker det tidlig, folk er smågrinete. Drittslenging og spytting, knuffing. Vi jogger ned mot bussen etterpå, løper i samlet flokk, men ting har begynt å bli ufint. John Arne Riise og John Carew slenger dritt til hverandre i ett sett – i årevis har de hatt en pågående konkurranse seg imellom, om hvem som har det største imaget, ofte dreier det seg om damer, om hvem som har mest draget – John Arne er verst, innimellom ser vi tre eller fire komme og gå i løpet av en dag, som kommer innom hotellet og drar igjen en time senere».

Dette fikk Riise til å reagere.

Under innspillingen sa Riise til programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg, at han synes Lundekvam har dratt det for langt.

- Jeg synes det er skuffende og jeg mistet respekten for ham.

Lundekvam gjestet Senkveld-sofaen et kvarter før Riise og kona, Louise Angelica.

Lundekvam sa i intervjuet at han står for det han skrev.

Her kan du lese Riises reaksjon på innholdet i boka

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere