RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

John Carew klar for West Ham

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
Klubben bekrefter at nordmannen har signert.

John Carew har vært arbeidsledig siden han ble frigitt av Aston Villa tidligere i sommer. Nå er det imidlertid klart at spissen har funnet seg en ny klubb.

Championship-laget West Ham bekrefter lørdag kveld at de er Carews nye arbeidsgiver. Nordmannen gikk gjennom en medisinsk sjekk tidligere på lørdag, og skrev under på kontrakten på ettermiddagen.

Carew selv er strålende fornøyd med å ha signert.

- Papirene er signert og avtalen er fullført med West Ham. Ser fram til den nye utfordringen, skriver han på sin Twitter-konto.

- Jeg håper å spille en stor rolle i å få denne klubben tilbake til Premier League der de hører hjemme, legger han til.

Hyller Allardyce
John Carew blir den femte signeringen manager Sam Allardyce gjør i sommer. Carew gleder seg til å jobbe sammen med «Big Sam».

- Jeg kjenner til han fra tidligere lagkamerater som har spilt under ham. De hadde alle fantastiske ting å si om han. Allardyce sa fine ting til meg og jeg syns han er en stor manager. Jeg er veldig glad for å spille under han og for denne klubben, sier Carew til West Hams offisielle hjemmeside.

Draktnummer 11
John Carew vil ikke være tilgjengelig for West Hams første kamp for sesongen mot Cardiff på søndag på grunn av at han ennå ikke er registrert hos den engelske ligaen. Spissen får draktnummer 11 i West Ham.

Klubben som rykket ned fra Premier League sist sesong har signert Joey O'Brien, Abdoulaye Faye, Kevin Nolan og Matthew Taylor så langt denne sesongen.

John Carew har startet karrieren i Lørenskog, men gikk til Vålerenga da han var 17 år. Siden har han vært innom Rosenborg, Valencia, Roma, Besiktas, Lyon, Aston Villa og Stoke. Han har 88 landskamper og har scoret 23 landslagsmål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere