Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

John Terry hjem på krykker

Chelsea-stopper John Terry hinker rundt på krykker etter å ha pådratt seg en ankel-skade på lagets treningsleir i Spania.

23-åringen forlot treningsleiren og flydde hjem til England for å få behandling for skaden, som oppsto da han krasjet med lagkameraten Robert Huth. Det er uklart hvor alvorlig skaden er.

- Jeg håper selvsagt det ikke er alt for alvorlig. Jeg har jo ikke lyst til å gå glipp av noen kamper, sier Terry til Sky Sports.

John Terry soner karantene i neste helgs oppgjør mot Charlton, men frykter nå at han skal gå glipp av også denne helgens runde.

- Jeg fikk meg et spark på treningen. Jeg og Robert Huth bommet i en takling, og sparket hverandre i anklene. Vi ble liggende nede i fem minutter begge to, før vi fortsatte treningen. Dagen etter var var beinet verre, sier stopperen.

- Jeg ble sendt tilbake til England for å ta røntgen, og vil forhåpentligvis få svar på hvor alvorlig det er etter det. Nå er hevelsen så stor at det er umulig å si, men det er mulig det er en sene-skade.

Chelsea møter Blackburn til helgen, og manager Claudio Ranieri må høyst sannsynlig klare seg uten den viktige forsvarsspilleren. Også Chelseas irske kantspiller Damien Duff er tvilsom, ettersom han sliter med en akillessene.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!