Like etter at hans Villa-lag slo Tottenham 2-1 borte onsdag, begynte Spurs-fansen å synge om klubblegenden Ledley King, med en tekst som går på bekostning av Terry.

Det gjorde at den tidligere midtstopperen snudde seg mot Spurs-fansen og holdt opp en imaginært trofé.

Mens Tottenham ikke har vunnet et trofé siden de gikk til topps i ligacupen for 13 år siden i 2008, var Terry nærmest en gullgrossist i løpet av sin Chelsea-karriere.

Heller ikke etter kampen klarte klubblegenden å dy seg.

På Instagrams story-funksjon har han repostet et bilde av seansen, og lagt på haugevis av trofé-emojier for å tirre Tottenham-leiren.

Les også: Spurs-opptredenen fikk publikum til å reagere: –⁠ Wow

Veteranens svar til Spurs-fansen har fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier, og heller ikke på 40-åringens siste Instagram-post hvor han i utgangspunktet gratulerer Carney Chukwuemeka og Jaden Philogene med Premier League-debut, klarer han å la være å terge London-rivalen.

- Ny arena, men den samme gamle historien, avslutter han med.

Terry fikk nesten 500 kamper for Chelsea frem til 2017, og vant blant annet Premier League fire ganger, FA-cupen fem ganger og Champions League én gang.

40-åringen gikk til Aston Villa som spiller i 2017, hvor han fikk 32 kamper, før han tok assistenttrener-rollen under manager Dean Smith.

De to fikk se Villa snu kampen mot et svært tannløst Tottenham torsdag.

Ollie Watkins og et selvmål fra Sergio Reguilon sørget for at Terry og Smith kunne smile bredest på Tottenham Hotspur Stadium, som var fylt av tilskuere for første gang på lang tid.