RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Johnsen: - Veldig kjedelig skade

Sist oppdatert:
Strømsgodset-keeper Espen Johnsen er ute av spill de neste 4-6 ukene.

Det betyr at han blant annet mister bortekampene mot sine tidligere klubber, Rosenborg og Start.

- Dette var veldig kjedelig, sier han til Nettavisen.

- Det skjedde jo mot Lillestrøm, før jeg så slo det opp på treningen tirsdag i forrige uke. Jeg håpet i det lengste at det bare var vondt - og at det ville gå over. Nå viste det seg altså at det var en grunn til at det gjorde vondt, fortsetter han.

Kunne spilt som utespiller
Strømsgodset tok et bilde av skulderskaden mandag. Tirsdag ble det klart at Johnsen nå ikke kan stå i mål noe de neste 4-6 ukene.

- Hadde jeg vært utespiller, så kunne jeg spilt. Men som keeper, når jeg bruker hendene, så går det ikke. Det betyr at jeg kan delta på treningene neste måned - men ikke stå i mål, sier han.

Johnsen mister dermed kampene mot Rosenborg (B), Aalesund (H), Start (B) og kanskje også juni-kampene mot Viking (H) og Sandefjord (B).

I tillegg er han selvfølgelig helt uaktuell til landskampene i juni. Før sesongen var det flere som trodde at han kunne melde seg på i den kampene igjen som førstekeeper for Strømsgodset.

- Men det tenker jeg ikke noe på. Det kjedelige er å ikke kunne stå for Godset. Jeg mister mange kamper, blant annet borte mot Rosenborg og Start, sukker han.

Målet er nå å få med seg flest mulig kamper før fotballferien starter første uka i juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere