*Nettavisen* Sport.

Johnsen får ikke ny kontrakt

Foto: (foto: Scanpix)

Bent Inge Johnsen (33) får ikke ny kontrakt med Odd, og ser seg nå om etter ny klubb.

11.08.05 14:37

- Jeg har snakket løst med et par klubber, men har ikke noe håndfast å gå til etter denne sesongen. Jeg må bli skadefri først, sier nordlendingen til TV 2 Nettavisen.

Den tidligere midtstopperen har også spilt for Bodø/Glimt og Rosenborg på det øverste nivået, og er blitt benyttet på sentral midtbane og som høyreback i Skien.

Utelukker ei Glimt
- Jeg føler selv at jeg er best som stopper, og er lysten på å spille i noen år til. Det er en god stund siden jeg var så fit som i denne sesongen, fortsetter Bent Inge Johnsen.

33-åringen har vært akillesskadet siden 0-5-tapet hjemme mot Rosenborg i slutten av mai, og er et par-tre uker unna å bli helt frisk igjen.

- Er Glimt en aktuell klubb?

- Det vet jeg ikke. Jeg må først bli hundre prosent igjen og deretter snakke med dem. Men det kunne jo vært artig å avslutte karrieren på Apsmyra.

Usikker på Henriksson
Odd-trener Arne Sandstø forteller at Jan Tore Amundsen og Espen Hoff begge blir tilbudt nye kontrakter, mens klubben også er i samtaler med Jan Frode Nornes. Også Tarjei Dale og Sebastian Henriksson er bosmanspillere etter inneværende sesong.

- Sebastian har vært skadd lenge, og vi må se ham før vi bestemmer oss om å fortsette eller ikke. Vi er også opptatt av å fornye og foryngre stallen, sier Sandstø til TV 2 Nettavisen.

Vil forlenge med Suffo
Kamerunske Patrick Suffo har blitt en knallsuksess i Odd, men er bare under kontrakt ut året.

- Patrick sier han trives veldig her, og vi ser på løsninger for å beholde ham lengre. Da må vi imidlertid ha hjelp fra eksterne investorer, og det sjekker vi ut nå, forteller Arne Sandstø.

Ifølge Odd-treneren er både Tommy Svindal Larsen og Olivier Occean finansiert av utflyttede skiensfolk som støtter klubben. Nå håper han spleiselaget åpner lommeboken igjen.

Odd må antakelig unnvære den ankelskadde forsvareren Per Nilsson i lørdagens møte med Lillestrøm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag