RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Johnsen gikk på dagen

Foto: Heiko Junge/SCANPIX
Gunnar Halle tar over jobben som Strømmen-trener.

Erland Johnsen har fratrådt som Strømmen-trener med umiddelbar virkning. Gunnar Halle tar over, skriver Romerikes Blad.

Johnsen informerte klubben i går kveld om sin beslutning. Den sier han kun er tatt på bakgrunn av de sportslige resultatene.

Strømmen ligger per dags dato på den siste sikre plassen i 1. divisjon.

– Det er mange ting som ligger bak resultatene. Men i bunn og grunn mener jeg de er for dårlige. Derfor tar jeg konsekvensen av det, sier Johnsen til Romerikes Blad.

– Vi beklager avgangen
Ifølge både Johnsen og klubbledelsen ligger det ingen konflikt bak avgangen.

– Nei, jeg det gjør det ikke. Jeg har følt vi har hatt ryggen mot veggen lenge, også i sesongen i fjor, da vi klarte oss til slutt. Og jeg har hatt et fantastisk apparat rundt meg både i Gunnar (assistent Halle) og Onar (keepertrener Nymoen).

Daglig leder Per Nygren virker ikke direkte sjokkert. Han tar beslutningen til etterretning.

– Vi beklager avgangen, men forstår avgjørelsen. Vi har jo sett at ting kanskje ikke har vært helt som de skal den siste tiden. Men Erland har heller ikke hatt de enkleste arbeidsforholdene. Samtidig har vårt budsjett vært kjent for ham og det går vi ikke over.

Halle stepper inn
Søndagens bortekamp mot Stabæk blir med Gunnar Halle på sidelinja. Han leder laget inntil videre, med sportslig leder Espen Olsen som assistent.

Erland Johnsen skal nå ta seg en lengre ferie. Han tror laget vil heve seg når også Kristoffer Tokstad og Henrik Nordnes kommer tilbake etter ferien.

– Det både tror og håper jeg. Dessuten ga jeg meg i alle fall mens vi både var over streken og over Ull/Kisa på tabellen, humrer han.

Les mer fra Romerikes Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere