Johnsen på plass i Newcastle

Foto: SCANPIX/EPA/Fabio De Paola

Ronny Johnsen er på plass i Newcastle, og treffer klubbens nye manager Graeme Souness på en reservelagskamp mandag kveld.

13.09.04 21:46

Ronny Johnsen skal til medisinsk test tirsdag, og da vil trolig også nordmannens kontrakt bli signert.

Det eneste som gjenstår før Ronny Johnsen kan ikle seg den sorte og hvite Newcastle-trøyen, er å komme til enighet om kontraktens varighet.

Ifølge TV 2-sporten ønsker Johnsen en kontrakt som strekker seg lenger enn det Newcastle i utgangspunktet ønsker.

Den engelske Premier League-klubben er først og fremst interessert i en type kontrakt som gir lønn ut fra spilte kamper på grunn av Ronny Johnsens mange skader tidligere i karrieren.

- Nå får jeg prate med klubben, så får vi se hva som skjer. Men Newcastle er en kjempestor klubb, med store ambisjoner, fastslår Ronny Johnsen til TV 2-sporten utenfor Newcastles hjemmearena St. James Park mandag kveld.

Bekreftet interesse
Ronny Johnsen bekreftet lørdag overfor TV 2 Nettavisen at han har fått en henvendelse fra den ferske Newcastle-manageren Graeme Souness, og at han kunne tenke seg å avslutte karrieren med en sesong i den nord-engelske storklubben.

På en pressekonferanse mandag innrømmet Souness at han gjerne kunne tenke seg å hente den tidligere Manchester United- og Villa-stopperen til St. James' Park, for å erstatte tomrommet etter Jonathan Woodgate.

- Ja, jeg kunne tenke meg å snakke mer med Ronny. Jeg ønsker å få ham til klubben, bekreftet Souness til Sky Sports.

- Jeg føler at vi kan bli litt sterkere i midtforsvaret. Som ny manager ønsker jeg å hente et par nye fjes til klubben, det er jo normalt.

Ronny Johnsen har tidligere spilt i Premier League-klubbene Manchester United og Aston Villa. Han har den siste tiden stått uten arbeidsgiver, og har blant annet vært på prøvespill i Southampton tidligere i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag