Gå til sidens hovedinnhold

Johnsen vil avslutte med gull

Ronny Johnsen (36) legger etter alt å dømme fotballskoene på hyllen etter årets sesong.

VIKING STADION (TV 2 Nettavisen): Ronny Johnsen har en fortid som proff i blant annet Besiktas, Newcastle, Manchester United og Aston Villa. Før sesongen ble stopperveteranen hentet til Vålerenga på en ettårskontrakt. Nå tyder det meste på at Champions League-vinneren fra 1999 legger opp etter årets sesong.

- Det er mye som tyder på det, ja. Jeg har vært med lenge, men nå går det mot slutten, bekrefter Johnsen overfor TV 2 Nettavisen.

Kutter helt ut fotballen
36-åringen har imidlertid ikke bestemt seg helt om han kommer til å legge opp etter årets sesong, men røper at han vil ta den endelige avgjørelsen i løpet av veldig kort tid.

- Sjansene for at jeg fortsetter er minimale. Kontrakten min med Vålerenga er allerede gått ut, og jeg har ikke tenkt tanken på å forlenge, sier han.

- Vil du fortsette med noe innen fotballen etter karrieren?

- Nei, definitivt ikke. Når det er slutt vil jeg gjøre noe som gir meg fri i helgene. Nå er det nemlig på tide jeg får nyte helgene sammen med familien, slår Johnsen fast.

Vil avslutte med seriegull
Den tidligere landslagsspilleren håper selvsagt å kunne avslutte karrieren med seriegull for Vålerenga.

- Selvsagt vil jeg det. Men vi har to gode tøffe kamper igjen, sier Johnsen, som var fornøyd med ett poeng i oppgjøret mot Viking søndag kveld.

- Viking er alltid vanskelig. Vi spilte defensivt en god kamp, og vi skaffet oss på mange måter et forsprang i gullkampen, selv om vi nå bare leder med ett poeng foran Start, oppsummerer han.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene