RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Johnsens karriere kan være over

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Sa nei til kontraktstilbud fra RBK og flytter trolig til Kristiansand med familien.

Rosenborgs sisteskanse Rune Almenning Jarstein er trolig på vei til Viking, og trønderne derfor har gitt tidligere landslagskeeper Espen Johnsen et kontraktstilbud.

Det har Johnsen blankt avvist, skriver Adresseavisen.

- Rosenborg måtte kommet litt sterkere og tidligere på banen hvis det skulle vært aktuelt. Tilbudet jeg ble forespeilet, var også for dårlig, sier Johnsen til avisen.

Han peker videre på at han neppe får spille så mye i Rosenborg uansett, siden klubben hentet svenske Daniel Örlund før jul.

Dersom det ikke dukker opp et interessant tilbud for Johnsen, flytter han med familien til hjembyen Kristiansand. Der har han fått turnusplass som lege ved sykehuset, og kan starte der 15. august.

- Det er vemodig at det kanskje er over nå. Men den siste tiden har jeg og familien startet en prosess om flytting, så vi var i ferd med å omstille oss. Men hvis det dukker opp noe som er veldig interessant, er jeg rask til å omstille meg igjen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere