*Nettavisen* Sport.

Jol: - Vi ble robbet

Martin Jol mener Tottenham ble «robbet» for seieren mot Manchester United. Sir Alex Ferguson går langt i å være enig. United-sjefen ønsker video-dømming i fremtiden.

05.01.05 10:02

Tottenhams manager Martin Jol var i harnisk etter at Pedro Mendes' skudd gikk inn bak Roy Carroll i United-målet med nesten én meter - men likevel ikke ble godkjent - i tirsdagens 0-0-oppgjør mot Manchester United.

- Det er helt utrolig at Pedros mål, som var klart over streken, ikke ble godkjent. Vi føler oss ranet, tordnet Jol til engelske medier etter kampen.

Men la likevel til i frykt for straff fra FA:

- Èn meter inne
- Men kanskje var det vanskelig for dommeren og assistentdommmerne å se det. Vi snakker likevel ikke om at ballen var noen centimetre innenfor streken. Den var en meter i mål. Vi spilte ikke en veldig god kamp - men vi skulle hatt alle tre poengene og ikke ett, sa Jol.

Pedro Mendes fikk nærmest sjokk da scoringen hans ikke ble godkjent.

- Min første reaksjon på banen var at jeg skulle feire scoringen. Det var et veldig flott mål, og ballen var klart over linjen. Jeg har aldri opplevd at en ball har vært så langt i mål og ikke blitt godkjent som scoring i hele min karriere, sa Tottenham-spilleren.

Sir Alex enig
Både Pedro Mendes og Martin Jol får noe overraskende støtte fra Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson.

Skotten ga utrykk for stor sympati for Tottenham, og varslet at med video-dømming hadde scoringen blitt godkjent.

- Jeg tror dette viser de fleste at den nye teknologien burde vært en del av kampene. I utgangspunktet var jeg mot videodømming, men etter å ha lest en artikkel som foreslo at dommeren måtte ta en avgjørelse i løpet av 30 sekunder etter å ha sett video-bilder av en episode, eller fortsette kampen, endret jeg mening, sa Sir Alex Ferguson ifølge MUTV.

Wenger: - Det var mål
Manager Arsene Wenger i Manchester Uniteds erkerivaler Arsenal støtter Ferguson. Franskmannen etterlyser også dommeravgjørelser på bakgrunn av video-bilder etter episoden på Old Trafford.

- Når hele verden ser at det var mål på Old Trafford, utenom dommeren, er dette med på bekrefte det jeg føler - at vi må ta i bruk videobevis, kommenterte Wenger.

- Dette var et meget godt eksempel på en episode der dommeren kunne spurt om å se videobilder. I løpet av fem sekunder hadde han sett at ballen var i mål, sa Arsenal-sjefen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.