Gå til sidens hovedinnhold

Jomar Blekkan på svensketokt

Formsterke Jomar Blekkan tar turen til Østersund lørdag kveld og vi har selvsagt pratet med Jomar.

Sportspills meny lørdag
V75 Jarlsberg: Hansen byr på to bankere

Oddstips 1: Styrket Lyn må vinne

Oddstips 2: Bradford vil opp

18. mai er definitivt ingen dagen derpå for travsporten og Norsk Rikstoto. Det er lørdag og det betyr V75 fra Jarlsberg. Men etter at lysene er slokket i Tønsberg, byr Norsk Rikstoto både på V5 fra Harstad og ikke minst V65 fra Østersund.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Jomar Blekkan er på plass i Østersund lørdag kveld og har oppsitt i samtlige seks V65-løp. Fire av dem er norske hester, mens han også er betrodd to gjesteoppsitt. Han kan faktisk på en heldig dag vinne med samtlige fire norsk, men vi tror hans aller beste sjanse allerede kommer i V65-2, bak meget formsterke 3 Nordlirappen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Østersund lørdag!
V65 kl. 18.25

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Slipper verste konkurrenten
- Han slipper å møte Pondus nå, var Jomar Blekkans umiddelbare kommentar når vi nådde ham på telefon lørdag morgen. Og det skal være min beste vinnersjanse, blant flere gode jeg har, la Blekkan til. Det er sprint i kveld og umiddelbart kan det se ut som et minus. Men Nordlirappen har vunnet fire sprintløp i sin karriere, og går lett 24 på distansen. Nordlirappen trives utmerket i Østersund og har startet der fire ganger det siste halvåret. Det har endt med tre andreplasser (to av dem bak Pondus) og 18. mai ble det seier der borte. Fra et nydelig tredjespor bak bilen, spiller vi 3 Nordlirappen V65-banker i Østersund lørdag kveld.

PS. Blekkan mente ellers at 4 Midnight Moon var hans nest beste vinnersjanse i V65-1, men trodde også at 10 Higher Power kan "være med dem" og la til 12 Thai Extreme møter riktig selskap, men at det må klaffe på veien fra 20 meter tillegg. De to gjesteoppsittene kjente han dessverre lite til.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Årets første?
I V65-5/DD-1 blir Blekkan favoritt med nevnte 10 Higher Power, men vi må varsle kraftig for 9 On Trick Tic Tac og Daniel Berglund i dette løpet. Vallaken har levert flere solide løp på slutten uten å få vinne. Men niendespor bak bilen i kveld og perfekt smygspor, gjør at årets første seier kan komme i kveld. Motstanden er ikke avskrekkende og tredjevalget i spillet skal med på alle bonger i kveld.

Kommentarer til denne saken