Jomar en mann å stole på

Foto: hesteguiden.com

Leangens ubestridte kuskechampion Jomar Blekkan er bankerkusk også denne mandagen. I dagens lunsj har han flere vinnersjanser. Riverside Royal er den sikreste vinneren.

14.06.10 09:32

Klikk her for våre V5-forslag

2 Riverside Royal er den klart beste hesten i V5-1. Han er lynrask fra start, travsikker og har en vinnervilje som få andre. I årets seks starter har han vunnet fem løp. Tapet kom i den nest siste starten der han var syk for dagen. SIst var han tilbake i storform. Fireåringen blir vår soleklare banker i et relativt oversiktelig lunsjtrav.

10 Sjurlykka var god i en lokal premiekjøring nylig. Vi tror hun vinner V5-2 om det bare løpsopplegget klaffer fra bakspor. 11 Vik Bjørn er meget rask, men også svært galopplysten. Feilfritt tror vi Braute-sønnen tar sin fjerde årsseier. 8 Englevakt er også en hest som galopperer som oftest. Vant sist i feilfri utgave. Kan gjenta om han holder seg rolig i dag. 5 Even Oliver tåler å gjøre litt av grovjobben selv. Spennende å følge Slrmo-hesten på sprintdistanse. 1 Røste Mo er kan vise til to seire på fjorten starter. Fra en ideel utgangsposisjon skal han tidlig på kupongen. 7 Raymon er et skrellobjekt.

Kjøp Sportsspills eksperttips her

4 Pershina Simoni (V5-3) er et løfterikt 3-årstalent. Hoppa spør ingen om teten og vi har stor tro på at danskeimporten fortsatt er ubeseiret for sesongen nog tar sin tredje strake. Hun er nok moden for en tid rundt 16,0. Det er neppe noen av konkurrentene som kan prestere av samme merke. Bankeraktuell. Skulle unghesten til Simen B. Jessen svikte er det mange om beinet. 7 Orkan D.K. hadde uflaks sist. Formen er helt på topp og det er bare et tidsspørsmål før han vinner løp. 6 Mr. Dunbar gjorde et godt inntrykk i årsdebuten sist mandag. Vi blir langt fra overrasket om vallaken går til topps. Obs på 3 Ilona W.L. Hoppa er klart bedre enn raden og skal være med i toppen uten galopp. 5 Zylona Z er heller ikke uten sjanser. Med rygg på favoritten underveis kan den nederlandske importen gjøre seg gjeldene.

I V5-4 kommer seiersmaskinen 7 Frakast til start. Han vet ikke hva det er å tape etter sju løp. Han utvikler seg hele tiden og blir selvsagt vond å tukte også i dag. Klassen er høy, men han gjør sjelden mer enn nødvendig. Likevel vinner han hver gang. Bankerkandidat. Skulle han tape er det penger på gang. 8 Kalloma sprintet 27,3 sist. Det er to sekunder raskere enn hva Frakast har løpt hittil. Vi tror Jomar Blekkan knaller til på direkten og holder oppe tempoet. 2 Hemne Nikken er hurtig. Fra den fine utgangsposisjonen bør han være verdt litt oppmerksomhet. 12 Trønder Pipo kan avslutte bra om han får det litt sydd opp underveis. Han er bedre enn raden og kan være en vinner dersom et par av de mest aktuelle hestene skulle svikte.

Klikk her for V5-forslag. For DD-tipset trykker du her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.