RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jones inngikk dopingforlik

Sist oppdatert:
Det tidligere sprintesset Marion Jones krevde 25 millioner dollar i erstatning for dopingpåstander. Nå har hun inngått forlik.

I 2004 saksøkte Jones Victor Conte i BALCO-laboratoriet etter at han i et TV-intervju hevdet å gitt Jones forbudte stoffer og sett henne bruke dem.

Marion Jones benektet påstanden, og har aldri testet positivt.

Men det har eks-kjæresten Tim Montgomery, som i fjor la opp etter å ha blitt utestengt i to år for å ha brukt BALCOs desigersteroid THG. Også Jones tidligere ektemann, kulestøteren CJ Hunter, ble tatt for doping for seks år siden. Legg til at Jones og Montgomery har benyttet seg at Ben Johnsons eks-trener, Charlie Francis, og bildet ser mørkt ut.

Ifølge San Francisco Chronicle inngikk Victor Conte og Marion Jones et hemmelig forlik fredag i forrige uke. Conte ble i fjor høst dømt til fire måneder i fengsel og like lang tid i husarrest for å ha distribuert dopingmidler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere