Blackburns Phil Jones er klar for Manchester United, gjennom en handel som antas å være verdt opp mot 17 millioner pund.

Midtstopperen besto legesjekken på Old Trafford allerede sist uke, men i helgen kom Liverpool igjen på banen og forsøkte å snappe 19-åringen foran nesen på United-manager Alex Ferguson.

Men nå bekrefter altså de røde djevlene at Jones blir å finne i Manchester United neste sesong.

- Spilleren besto en legesjekk i Manchester sist uke, og har blitt enig med klubben om en femårskontrakt. Avtalen blir ferdigstilt når spilleren kommer hjem fra landslagsoppdrag, heter det i en pressemelding fra klubben.

Phil Jones fikk sin ligadebut for Blackburn for bare et drøyt år siden, men har imponert stort i sin første hele sesong på Ewood Park.

Mange, inkludert United-manager Alex Ferguson, ser for seg at unggutten tar over Rio Ferdinands rolle i Manchester United på lang sikt, og også Wayne Rooney tror at 19-åringen kan bli en meget god tilvekst for rødtrøyene.

- Phil Jones er en god, ung engelsk spiller. En av de tøffeste forsvarsspillerne jeg spilte mot sist sesong, uttalte spissen på Twitter sist uke.

HTML EMBED