RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bernd Weissbrod (EPA)

Jones poserer naken

Sesongen hennes ble ødelagt av skader, men Lolo Jones vet andre måter å skaffe seg oppmerksomhet på.

I kommende utgave av ESPN Magazine, som utkommer i slutten av uka, poserer den amerikanske hekkeløperen naken.

- Det var kult. Fotoseansen ble utført på en svært smakfull og diskret måte. Forutsetningen min for å stille opp var at bildene ikke skulle appellere til sex, men å portrettere en sterk, vakker og atletisk kvinne. Jeg føler at vi oppnådde dette, skriver Jones i en melding som er gjengitt på hjemmesiden til Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF).

Serena Williams også
Hun innrømmer at hun ikke følte seg veldig komfortabel som nakenmodell.

- For faktum er at jeg er ganske konservativ. Men fotostaben hjalp meg til å bli kvitt usikkerheten, og jeg følte meg langt mer tilfreds med fotograferingen når jeg tenkte på den som om det bare var en narkotest, skriver hun.

Nakenbildene ble tatt i det franske kvarteret i New Orleans, og Lolo Jones var ikke alene. En rekke andre amerikanske idrettsutøvere, som tennisstjernen Serena Williams, kulestøteren Michelle Carter (VM-sekser i Berlin) og flere fotballspillere, har også latt seg avbilde i magasinet, som har tema kropp.

VM-sesongen ødelagt
Lolo Jones var favoritt til OL-gullet i Beijing i fjor, etter å ha satt personlig rekord med 12,43 i semifinalen. Men i finalen snublet hun på den siste hekken og måtte ta til takke med 7. plass.

2009-sesongen har vært et langt skademareritt, noe som blant annet førte til at hun ikke kom med i USA-troppen til VM i Berlin. Men det var et lyspunkt for 27-åringen at hun likevel fikk en så god årsbestetid som 12,47, årets nest beste i verden.

Det gir henne stor inspirasjon til fornyet satsing på 2010-sesongen, der et hovedmål blir innendørs-VM i Doha. Der skal hun forsvare gullet på 60 meter hekk fra Valencia i 2008.

Bislett-kjenning
Både i 2006 og 2008 deltok Lolo Jones for øvrig i Bislett Games, og ble toer begge gangene med henholdsvis 12,65 og 12,66. Blant konkurrentene i 2008 var Christina Vukicevic, som da løp på 13,12.

Neste år er nok avstanden de to imellom vesentlig mindre!

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere