RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Jönsson: - Det så veldig dumt ut

Sist oppdatert:
Språkproblemer skapte diskusjon mellom Aalesund-spillerne.

VÅLERENGA - AALESUND 2-1:

ULLEVAAL (Nettavisen): Da Aalesund fikk straffespark og muligheten til å redusere til 1-2 i møte med Vålerenga lørdag, skjedde det noe spesielt.

Bortelagets dyrekjøpte marokkanske spiss Hamed-Allah plukket opp ballen og plasserte den på straffemerket, men Fredrik Ulvestad ville ikke flytte seg.

Midtbanespilleren plukket opp ballen og la den på plass igjen på nytt, og Hamed Allah måtte skygge banen før Ulvestad satte ballen i mål.

Språkproblemer?
Jan Jönsson bekrefter at det er Fredrik Ulvestad som skal ta straffesparkene og at han kommer til å forklare det for sin nye spiss.

- Det er Ulven som skal ta straffe, og jeg tror ikke Hamed-Allah har fått det med seg. Det ser jo veldig dumt ut, det er jeg klar over. Jeg skal forklare det for ham - han har nok ikke fått det med seg, sier Jönsson til Nettavisen.

Også Ulvestad mener språkproblemer var årsaken til at marokkaneren fikk for seg at han skulle ta straffesparket.

- Det er jeg som skal ta den, men vi har kanskje ikke snakket om det etter han kom, så det er kanskje litt problemer med språket, men jeg sa at jeg skulle ta den, så ble det sånn, sier Ulvestad til Nettavisen.

Skuffet målscorer
Aalesunds målscorer er skuffet over prestasjonen serielederen leverte på Ullevaal lørdag.

- Jeg synes gjør en skuffende kamp. Vi skal selvfølgelig bite bedre fra oss bedre mot et lag som det her, så vi må prøve å heve oss, sier Ulvestad.

- Betyr «et lag som det her» at du ikke er så imponert over Vålerenga?

- Jo da, det er et veldig bra lag, selvfølgelig. Det var ikke noe negativt ment, men vi skal gjøre det bedre mot lag som vi skal prøve å komme foran på tabellen.

Aalesund topper fremdeles Tippeligaen etter seks spilte kamper, men Rosenborg vil klatre forbi sunnmøringene på målforskjell hvis trønderne slår Sandnes-Ulf søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere