*Nettavisen* Sport.

Jönsson aktuell for Stabæk

Den svenske treneren Jan Jönsson kan komme til å overta den ledige trenerjobben i nedrykksrammede Stabæk.

07.12.04 11:33

Jan Jönsson fikk i sommer sparken som trener for det Allsvenske laget Landskrona på grunn av svake resultater.

Klubben reddet til slutt plassen i Allsvensken, tre poeng over kvalifiseringsplassen. Nå er Jan Jönsson en av de heteste kandidatene til å overta jobben som ny trener i Stabæk - som etter nedrykket fra Tippeligaen denne sesongen satser på å opprykk neste år.

- Jeg kan bekrefte at Jan Jönsson er en av kandidatene vi vurderer. Og vi har nylig vært i samtaler med ham om jobben, sier Stabæks formann Erik Loe til TV 2 Nettavisen.

- Kommenterer ikke navn
Utover det, ønsker ikke Stabæk-sjefen å kommentere andre kandidater klubben vurderer til trenerjobben neste sesong.

- Det blir alltid så mange spekulasjoner omkring trenerspørsmålet, så vi i Stabæk ønsker ikke å kommentere navn som dukker opp, forteller Loe.

Han bekrefter imidlertid at Stabæk har hatt møte med den tidligere Tromsø-treneren Per-Mathias Høgmo , men vil ikke si om han er aktuell for trenerjobben på Nadderud.

- Møtet med Høgmo var kun for å lufte våre tanker begge veier i den prosessen vi er når det gjelder trenerspørsmålet. Det er dermed ikke sagt at han er aktuell som trener, hevder Erik Loe.

Stabæk har vært på trenerjakt siden Gaute Larsen måtte gå på slutten av denne sesongen. Larsen har i etterkant overtatt som assistenttrener i Odd Grenland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.