RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jönsson må sone

Foto: Christian Thomassen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Får karantene etter bortvisningen mot Tromsø.

Stabæk-trener Jan Jönsson ble i kampens hete vist opp på tribunen da laget hans tapte 1-0 mot Tromsø i søndagens eliteseriekamp i Telenor Arena.

Onsdag bestemte disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) at Jönsson ilegges én kamps karantene som følge av episoden. Beslutningen er fattet på bakgrunn av dommerens utvisningsrapport og klubbens forklaring.

Dommen innebærer at Jönsson ikke har anledning til å oppholde seg på eller ved laglederbenken, eller å kommunisere med laget eller dets trener-/støtteapparat, under lørdagens kamp mot Lillestrøm på Åråsen.

Utvisningen mot Tromsø kom etter at Jan Jönsson hisset seg opp på Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo.

- Jeg blir både provosert og overrasket over Høgmos opptreden. Jeg får en finger rett i ansiktet og han skriker at jeg skal holde kjeft. Jeg gjør en spontanreaksjon overfor avgjørelsen med Nannskog, men jeg blir mer overrasket over hans reaksjon. Jeg rekker ikke å si noe, men jeg går for å søke svaret hos fjerdedommeren. Da havner jeg utenfor mitt tekniske område - og så blir jeg utvist i stedet, sa Jönsson til TV 2 Sporten.

Høgmo og Jönsson har skværet opp i ettertid.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere