Gå til sidens hovedinnhold

Jordal utsolgt for sitteplasser

Få timer før seriefinalen mellom Vålerenga og Stavanger er det bare ståplasser igjen. – Helt fantastisk, sier VIF-direktøren.

JORDAL: Sjelden har det vært mer spennende i serieinnspurten i norsk ishockey. Vålerenga og Stavanger møtes i årets siste serierunde, og vinneren blir seriemester.

Søndag uttalte VIF-trener Espen «Shampo» Knutsen til dittOslo at han forventet fullt hus på Jordal i kveld, og nå ser det ut til at han får ønsket sitt oppfylt. Alle sitteplasser er nemlig solgt.

– Det er ikke en sitteplass igjen på hele Jordal. Det er helt fantastisk, sier Vålerengas klubbdirektør Jan Tore Kjær.

Ekstra mann på isen

Dette betyr rundt 5000 tilskuere på plass i Jordal Amfi. Kjær håper det kan være en støtte som vil bidra til å vippe kampen i Vålerengas favør.

– Det er Vålerenga-supportere som har kjøpt så å si alle billettene, så det blir en slags «velkommen til løvens hule»-følelse. Det vil forhåpentligvis gi gutta våre ordentlig trøkk og en ekstra mann på isen, sier Kjær.

Han påpeker videre at nå som alle sitteplassene er solgt på Jordal, vil det være flere tilskuere enn det er plass til i hjemmearenaen til motstanderne fra Stavanger.

Les og se video: Se Vålerengas seiersrituale her

Håper på helt fullt

VIF-direktøren håper å fylle Jordal helt til randen, og han oppfordrer derfor alle som vil ha med seg hockeyfesten til å kjøpe ståplassbilletter.

– Det er ikke mye i norsk idrett som kan måle seg med stemningen i Jordal Amfi. Vi har brukbart med ståplasser, og man ser veldig bra på ståplassene, sier Kjær.

Salget er i gang både via Billettservice og i Sjappa. I tillegg åpner salget på stadion to timer før kampstart.

– Det er nok gode muligheter for å få tak i billetter, men jeg hadde ikke ventet til fem minutter før kampstart, for å si det sånn, avslutter Kjær.

Kampen mellom Vålerenga og Stavanger Oilers begynner klokka 19.00 i kveld.

Les også: Vålerenga Hockey blir TV 2-serie

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag