*Nettavisen* Sport.

Jordan Ayew sendte Crystal Palace i føringen mot Manchester United

MÅL: Jordan Ayew sendte Crystal Palace i føringen mot United.

MÅL: Jordan Ayew sendte Crystal Palace i føringen mot United. Foto: Paul Childs (Reuters)

I tillegg måtte United-forsvarer ut med skade i den første omgangen.

Kampen pågår fortsatt

MANCHESTER UNITED - CRYSTAL PALACE 0-1

Den første omgangen gikk ikke helt etter planen for Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United mot Crystal Palace. Det var nemlig bortelaget fra London som tok føringen i oppgjør.

En lang ball fra keeper Vicente Guaita ble stusset videre og Jordan Ayew var plutselig helt alene med David de Gea. Der gjorde han ingen feil, og sendte Hodgsons menn i føringen.

- Dette var ikke det Solskjær hadde bestilt, sa TV 2 -kommentator Kasper Wikestad etter at den ghanesiske angriperen hadde satt inn Crystal Palaces første scoring for sesongen.

Les mer: Abraham og Mount sikret Chelsea-seieren mot Norwich

Kun noen minutter senere var Palace igjennom på ny, og etter at angriperne stod i kø inne i boksen fikk Wilfried Zaha avsluttet på keeper David de Gea.

- Det er fullstendig panikk i de bakre rekker, sa TV 2s Jesper Mathisen fra kommentatorplass etter at United på ny hadde latt Palace få en stor mulighet.

Det som egentlig var en relativt sjansefattig omgang så i tillegg Luke Shaw forlate banen med skade like etter at Ayew hadde sendte «The Eagles» i føringen like etter halvtimen spilt på Old Trafford.

Den engelske venstrebacken skulle slå en pasning, og tok seg umiddelbart til bakre delen av det høyre låret. Etter å ha forsøkt seg litt, så måtte den engelske venstrebacken kaste inn håndkleet.

Den unge engelskmannen har vært mye skadet etter sin overgang fra Southampton i 2014, og lørdagens skade mot Crystal Palace er nok et tilbakefall for en av Uniteds viktigste forsvarsbrikker.

Klubbkaptein Ashley Young ble kastet innpå banen som erstatter, men United slet i stor grad med å finne veien til de kvalifiserte sjansene i løpet av de første 45 minuttene.

Dan James hadde en kjempesjanse i det 17. minutt da ballen falt ned til han inne i United-boksen. Kun en vanvittig blokk fra venstreback Patrick van Aanholt gjorde at waliseren ikke ga United-ledelsen.

Det er uansett Solskjærs gutter som stod med ryggen mot veggen etter de første 45 minuttene i sesongens andre hjemmekamp. United står så langt med én seier og én uavgjort i Premier League-sesongen 2019/2020.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.