Gå til sidens hovedinnhold

Jørgensen avslo tilbud fra Team-Palle

Proffbokseren Geir Inge Jørgensen fikk tilbud om å bokse kamp på Team-Palles neste stevne 12. november, men takket høflig nei.

Bettina Palle ville at Tønsberg-proffen skulle gå mot danskenes egen lettvektsyndling Martin Kristjansen. Jørgensen selv var lenge innstilt på å prøve å ta kampen, men etter en alvorsprat med gammeltreneren Andrej Gmitruk kom han på andre tanker.

- Jeg har frarådet ham å ta denne kampen. Og ikke bare det, jeg har frarådet ham engang å tenke på en slik kamp. Slik situasjonen er for Geir Inge kan han ikke møte en så vidt god bokser som Kristjansen ennå, sier Andrej Gmitruk til NTB.

Vi traff ham på telefonen i Warszawa, rett etter at han var hjemme igjen fra USA, der han på vegne av Thomas Adamek har skrevet kontrakt med Don King. Polakken Adamek, som var i stallen til Steffen Tangstad, får sin USA-debut allerede 13. november.

Skal hjelpe
- Jeg har sagt til Geir Inge at jeg skal hjelpe ham. Allerede til uken kan han komme til Warszawa og sparre, og så får vi se hva det blir til. Jeg har mange kontakter, så han bør ikke være bekymret for ikke å få bokset, sier Gmitruk.

Geir Inge Jørgensen sier han er godt trent, men har ikke fått sparret siden i begynnelsen av mai.

- Jeg kunne nok vært klar til kamp med 12-15 dagers sparring i kroppen, men det er ikke sikkert det er lurt å møte Kristjansen nå. Jeg sa til Team-Palle at jeg gjerne vil bokse 12. november, men ikke mot dansken. Da fikk jeg beskjed om at de ikke var så interesserte, sier Jørgensen til NTB.

Foreløpig er det litt stopp i boksekarrieren hans på grunn av at Tangstads firma ble nedlagt, men Geir Inge Jørgensen er interessert i å komme i gang igjen, og det kan han klare ved hjelp av Andrej Gmitruk.

- Jeg mener det er fornuftig av Jørgensen å si nei til Palle nå, men han kan jo eventuelt komme tilbake til dem når han er litt bedre forberedt, sier Ronald Larsen til NTB.
(©NTB)

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte