RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jorginho fulgte Sarri til Chelsea

Chelsea har sikret seg 26 år gamle Jorginho fra Napoli. Midtbanespilleren har skrevet en femårskontrakt med London-klubben.

Det bekrefter Chelsea bare timer etter at Jorginhos tidligere trener i Napoli, Maurizio Sarri, ble klar for samme klubb.

– Jeg er ekstatisk over endelig å være på plass i Chelsea. Det er ikke alle som får være del av en så stor klubb. Jeg gleder meg til å spille for et lag som gjør alt for å vinne i en så tøff liga, sier Jorginho til Chelseas nettsted.

Det brasilianskfødte italieneren har lenge vært koblet til Manchester City, men følger nå Sarri til London. Den dyptliggende playmakeren leverte en meget sterk sesong for Napoli, som til slutt endte på annenplass i Serie A, i 2017/2018.

Han har åtte landskamper for Italia. Klubben oppgir ikke overgangssummen, men det har vært spekulert i at Chelsea betaler en samlet sum for Sarri og Jorginho.

– Vi er fornøyde med at Jorginho har valgt Chelsea. Han har vært jaktet av klubber over hele Europa og vil bli en viktig del av mannskapet. Han har vist sine ferdigheter under Sarri, og vi er overbevist om at denne signeringen kan bringe ytterligere suksess til Stamford Bridge, sier klubbdirektør Marina Granovskaja.

Chelsea sparket Antonio Conte tidligere i uken, før Maurizio Sarri ble presentert lørdag formiddag. Klubben endte på en skuffende 5.-plass i Premier League og får derfor ikke spille mesterligafotball neste sesong.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere