RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jose henter tre

Sist oppdatert:
Chelsea-manager Jose Mourinho varsler tre kjøp når overgangsvinduet åpner 1. juli. Athletic Bilbao-backen Asier Del Horno kan bli første signering.

Overfor Sky Sports bekrefter Mourinho at Chelsea er i samtaler med venstrebacken. Mye tyder dermed på at han blir den første av tre nye Chelsea-spillere denne sommeren.

Jose Mourinho har bestemt seg for å ha en tropp på 24 spillere, som sist sesong. Backen Celestine Babayaro gikk til Newcastle allerede i januar, og det er dette hullet Del Horno skal fylle.

I tillegg spekuleres det i om Mikael Forssell og Scott Parker kan være på vei bort fra Stamford Bridge for å skape rom for nye spillere.

- Vi er i samtaler med Del Horno. Senere skal vi hente en midtbanespiller og en angriper, sier Mourinho til Sky Sports.

AC Milans georgiske venstreback Kakha Kaladze meldte i dag via sin far at han drar til London for å signere en kontrakt med Chelsea tidlig i neste uke. Dette er ikke bekreftet fra offisielt hold i Chelsea, og rimer dårlig med signalene om at Asier Del Horno er på vei til klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere