Gå til sidens hovedinnhold

Joshua King kjøpte hus til 15 millioner

Norge-spissen med boligkjøp på Lørenskog utenfor Oslo.

Det er Dagens Næringsliv som skriver at Norge- og Bournemouth-spiss Joshua King i september punget ut hele 15 millioner kroner for en ny bolig på Lørenskog like utenfor Oslo.

Boligen skal ha blitt lagt ut med en prisantydning på ni millioner kroner i september. Senere samme måned skal altså Premier League-spilleren ha vunnet budrunden og sikret seg boligen, skriver DN.

Det er Kreftforeningen som tidligere eide boligen som Bournemouth-spilleren nå har kjøpt for seks millioner kroner over prisantydning.

Den tidligere eieren skal ha testamentert leiligheten til Kreftforeningen.

Ifølge megleren skal boligen være fra 1964 og blir beskrevet i prospektet på følgende vis: «Boligen fremstår med byggeårets standard, og i dag som slitt og med langvarig utsatt vedlikehold. Det er behov for renovering av hele boligen.»

King er Norges 18. mestscorende spiss gjennom tidene og tjener til til livets opphold som spiss i Bournemouth på den engelske sørkysten.

Han har scoret 44 mål for klubben på 124 kamper fra start siden overgangen i 2015.

King er opprinnelig fra Romsås i Oslo og bodde der før han ble hentet til Manchester Uniteds ungdomsavdeling fra Vålerenga i 2008.

Les også

King med klar beskjed til lagkameratene etter ny Norge-nedtur: - Husk den følelsen her

Kommentarer til denne saken