Jostein Flo er sykmeldt

SYK: Jostein Flo.

SYK: Jostein Flo. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Det melder klubben torsdag.

16.05.19 10:57

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo er sykmeldt en periode etter å ha hatt hjerteflimmer. Dette kommer dagen etter at hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen gikk av grunnet sykdom.

Klubben bekrefter på sine sider at Flo føler seg i fin form og ved godt mot til tross for den uheldige situasjonen.

- Jeg har sannsynligvis hatt dette en stund og derfor er det bra at det avdekkes og utredes nærmere av sakkyndige mennesker. Dette er mest sannsynlig arvelig. Jeg har fått veldig god oppfølgning her og er i de beste hender, sier Flo til Godsets hjemmesider.

Klubblege Erik Dag Knudsen bekrefter at de har foretatt en medisinsk utredning av 54-åringen:

- Det har vært en medisinsk utredning hvor det er påvist at Jostein har en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt. Når utredningen er ferdig vil videre behandling vurderes og operasjon kan være en mulighet – det er i så fall en helt kurant sak, sier Knudsen til Godsets hjemmeside.

Selv bekrefter Flo at utredningen på sykehuset er planlagt og er uavhengig av avgangen til trener Ingebretsen.

Flo har jobbet både som daglig leder og markedskonsulent i Strømsgodset, før han i 2006 ble sportssjef for klubben fra Drammen. Han var med å hjelpe klubben til ligatriumf i 2013. Det var klubbens første serietittel siden 1970.

Han spilte også i Godset fra 1996 til 2002, og er klubbens tredje mestscorende i historien. Han fant veien til nettmaskene 120 ganger på 186 kamper for de blåkledde fra Marienlyst.

Nyheten kommer på 16. mai, som er «fotballens festdag» i Norge. Strømsgodset gjester Intility Arena der Vålerenga står på motsatt banehalvdel.

Sesongen har ikke åpnet på best mulig vis for Strømsgodset, som ligger på 14. plass etter syv spilte kamper denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.