RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Journey to a Dream»

Foto: Sirotti
Sist oppdatert:
Garmin-stjernene beskriver reisen til proffsirkuset. Se video!

Jonathan Vaughters' Garmin-lag har vært med i toppen av internasjonal sykkelsport siden de fikk innpass på det øverste nivået i 2009.

Da laget presenterte 2012-troppen 17.november i Boulder (Colorado) fikk publikumet blant annet se filmen «Journey to a Dream».

Filmen er laget av Nigel Dick, i samarbeid med Clif Bar, og den beskriver hvordan noen av rytterne kom inn i sporten og etablerte seg på det øverste nivået.

Alex Howes, Peter Stetina, Tom Danielson, Tyler Farrar, Christian Vande Velde forteller alle hvordan de ble involvert i syklingen og hva de ofret på veien.

Lagets sjef, Jonathan Vaugthers, forteller også litt om laget i den 13 minutter lange filmen.

I år vant laget Paris-Roubaix med Johan Van Summeren. De vant også fire etappeseirer i Tour de France, i tillegg til lagkonkurransen.

Thor Hushovd og Gabriel Rasch har stått på lønningslisten hos amerikanerne de to siste sesongene. Neste år sykler nordmennene for henholdsvis BMC Racing Team og FDJ-BigMat.

Se video her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere