RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jørgensen blir i Stabæk

Det har lenge blitt spekulert i at danske Mads Jørgensen ikke blir med Stabæk ned i 1. divisjon. Nå sier han at han regner med å bli i klubben.

Mads Jørgensen ble en gang i tiden spådd en lysende fremtid på fotballbanen. Han var landslagsaktuell for Danmark som tenåring og herjet for Brøndby.

Men så gikk det meste galt etter overgangen til italienske Ancona og i stedet for å være et springbrett til en toppklubb i Europa, havnet han i Stabæk.

Selv om han var blant Stabæks beste spillere forrige sesong, så kan han ikke regnes som noen suksess.

Likevel var det få som trodde han ville bli i klubben etter nedrykket fra Tippeligaen.

- Det var på mange måter en vanskelig sesong, og det var ikke morsomt, verken for meg som person eller fotballspiller å rykke ned. Mitt ambisjonsnivå er høyere enn å spille i den nestøverste divisjonen i Norge, men jeg trives godt i Norge og er klar til å spille Stabæk opp i toppserien igjen, sier han til Århus Stiftstidende.

Men han innrømmer at han gjerne vil bort fra klubben.

- Selvfølgelig vil jeg gjerne det, men det er andre som bestemmer mer enn meg i den saken. Det er en økonomisk vurdering som klubben må ta. Det er okay for meg å bli i Stabæk dersom det blir resultatet, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere