Jubelen stilnet for Tollefsen

Foto: AP/Scanpix

Philadelphia Flyers raknet i siste periode.

PHILADELPHIA FLYERS - ATLANTA THRASHERS 4-3: Ole-Kristian Tollefsen og hans lagkamerater i Flyers har fått fart på poengsankingen etter at Peter Laviolette overtok for John Stevens i trenerjobben, men natt til fredag rotet Philadelphia bort en ypperlig sjanse til å ta to nye poeng.

Etter at Jim Slater hadde gitt Atlanta ledelsen i første periode, svarte Philadelphia med tre mål i midtperioden. Claude Giroux, Arron Asham og Daniel Carcillo scoret etter tur, og både det første og det andre Flyers-målet kom mens Ole-Kristian Tollefsen var på isen.

Nordmannen fikk langt mer spilletid mot Atlanta enn i forrige kamp, som for Tollefsens del ble ødelagt av de mange utvisningene lagene pådro seg. Natt til fredag spilte 25-åringen fra Nes på Romerike 10,59 minutter.

Tredje periode var bare 29 sekunder gammel da den notoriske måltyven Ilja Kovaltsjuk reduserte til 2-3, og fire minutter senere var Tollefsen på isen da Rich Peverley utlignet til 3-3.

Jim Slater ble matchvinner med sitt andre mål for kvelden og sitt sjuende for sesongen.

Philadelphia Flyers har nå tapt to kamper på rad, men har likevel vunnet sju av sine elleve siste matcher. Tollefsens lag befinner seg på sjuendeplass i den østre avdelingen, hvor de åtte beste går til sluttspill. Flyers har 30 kamper igjen av grunnserien.

Sjekk øvrige resultater her (ekstern lenke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.