RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein André Svendsen/SCANPIX

Jubileumskamp ble en fest

Sist oppdatert:
Larvik sikret sin femte strake Champions League-seier i sin 750. kamp.

LARVIK - TOULON 38-26:

Larvik håndballklubb ble stiftet 31. mai 1990. Siden da har klubben vunnet Eliteserien historiske tolv ganger og tatt NM-gull ti ganger. I Europa og Champions League har de imidlertid aldri kommet lenger enn til semifinale. Det kan endre seg denne sesongen. I Larviks 750. kamp sørget Heidi Løke og co. for klubbens femte strake mesterligaseier og håndballdamene er nå sikret gruppeseieren.

- Jeg er fornøyd med gjennomkjøringen. Det var etter planen at vi nå er gruppevinnere. Nå trenger ikke vise fram alt i Valcea, sa Larvik-trener Karl Erik Bøhn til TV2 etter kampen.

Forrige helg knuste Larvik Randers 38-20 i sin første mesterligaseier på dansk jord noensinne. De har dessuten aldri scoret så mange mål på bortebane i gruppespillet i Champions League.

Og hvittrøyene er ikke noe dårligere på hjemmebane. Det fikk franske Toulon merke. Med tolv scoringer av strekspiller Løke, som med tre tominuttere fikk rødt kort like før slutt, endte kampen 38-26.

Én gruppekamp gjenstår, mot Oltchim Valcea 21. november, men Larvik er allerede sikret den øverste plassen og får en lettere trekning i hovedrunden. Veien mot finalen blir dermed enklere enn forventet og kanskje blir det endelig gull til de norske jentene.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere