RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jublet for Linka og Larvik

Sist oppdatert:
Etter storseieren mot Podravka har Linn-Kristin Riegelhuth bestemt seg for å bli i Larvik.

Larvik var særdeles overbevisende i søndagens Champions League-kamp mot Podravka, og knuste gjestene 36-28, og topper med det gruppe C. Kampen ble likevel overskygget av spekulasjonene rundt Linn-Kristin Riegelhuts fremtid i klubben. Etter kampen kom gladmeldingen alle Larvik-fans har ventet på.

Linn-Kristin Riegelhuth har vært ønsket av klubber fra hele Europa. Danske, tyske, svenske, ungarske og andre norske klubber har prøvd å overtale landslagsstjernen til å forlate Larvik.

Og hun har vært fristet av å prøve det danske eventyret.

Viborg og GOG
Til slutt sto valget mellom å bli i Larvik eller dra til Danmark, til Viborg eller GOG Svendborg. Linka har ett år igjen av sykepleierutdannelsen sin, og valgte til slutt det trygge.

- Det blir to år til i Larvik, sier hun til Nettavisen.

- Helt utrolig
Noe som gleder trener Karl Erik Bøhn.

- At hun blir i Larvik er faktisk helt utrolig. Å kunne motstå de danske lønnsbetingelsene, er det ikke mange som hadde klart. Jeg er veldig glad på klubbens vegne, sier han.

For de danske klubbene lokket med langt bedre lønnsbetingelser enn det hun vil få i Larvik.

- Verdens beste
Bøhn har lenge hatt enorm tro på Riegelhuth, og selv om hun ikke fikk frem sitt beste i EM, mener han at han har en juvel i den eksplosive 22-åringen.

- Hun er den spilleren som utvikler seg mest fra år til år og det går bare én vei. Når jeg sier at hun er en av verdens beste høyrebacker, så er hun det. Men hun er også en av dem som kan utvikle seg mest. Hun kommer til å bli verdens beste høyreback, og det med klar margin, sa han til Nettavisen under mesterskapet.

Nå kan han forberede seg på to nye år med Riegelhuth på høyrebacken, og Larvik har tatt et viktig stikk i forhold til å kjempe med de danske storklubbene om suksess i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere