RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Judas» tok siste stikk

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Forhatt - men nå kan Owen Coyle endelig smile.

BOLTON-BURNLEY 1-0: Han ble møtt med en hatsk stemning da han ledet Bolton mot sine gamle disipler i Burnley, Owen Coyle. Ikke så overraskende, å forlate et lag der du har oppnådd suksess og er høyt elsket er den klassiske oppskriften på å bli folkefiende nummer en, og akkurat nå er Bolton-manageren det mer enn noensinne.

For drøye to uker siden tok han den korte turen til Bolton og forble der, med én definert oppgave: Å holde plassen i Premier League. Tirsdag kveld ser det ut som en meget realistisk oppgave.

Chung-Yong Lees scoring etter en drøy halvtime, da koreaneren dunket Kevin Davies’ stuss i tverrliggeren og i nettmaskene, var nemlig nok til å skaffe hjemmelaget tre hardt tiltrengte poeng.

Burnley, toppdivisjonens dårligste bortelag med kun ett poeng på sine reiser så langt i sesongen, hadde ikke mye å by på. Nærmest var ikke ukjente Christian Kalvenes med et skudd like utenfor, rett før sidebyttet.

Noe mål skulle det ikke bli, men de 5000 Burnley-supporterne fikk i alle fall ut mye av sin frustrasjon da Coyle forsøkte å trøste sine tidligere spillere etter kampen, og deretter de tilreisende supporterne:

Ikke på 2000 år har navnet Judas blitt ropt med like mye hat i stemmen.

Resultatet betyr at Bolton tok et solid hopp på tabellen, mens Burnley nå er under streken. Etter kampen var Coyle varsom så han ikke tråkket tidligere venner på tærne.

- Jeg syntes noe av spillet vårt var bra, og vi kunne fort ha fått flere mål.

- Det jeg er mest fornøyd med er at vi fikk tre poeng gjennom fint spill mot et meget godt Burnley-lag, sier Coyle til Boltons hjemmeside.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere