Gå til sidens hovedinnhold

«Judas» tok siste stikk

Forhatt - men nå kan Owen Coyle endelig smile.

BOLTON-BURNLEY 1-0: Han ble møtt med en hatsk stemning da han ledet Bolton mot sine gamle disipler i Burnley, Owen Coyle. Ikke så overraskende, å forlate et lag der du har oppnådd suksess og er høyt elsket er den klassiske oppskriften på å bli folkefiende nummer en, og akkurat nå er Bolton-manageren det mer enn noensinne.

For drøye to uker siden tok han den korte turen til Bolton og forble der, med én definert oppgave: Å holde plassen i Premier League. Tirsdag kveld ser det ut som en meget realistisk oppgave.

Chung-Yong Lees scoring etter en drøy halvtime, da koreaneren dunket Kevin Davies’ stuss i tverrliggeren og i nettmaskene, var nemlig nok til å skaffe hjemmelaget tre hardt tiltrengte poeng.

Burnley, toppdivisjonens dårligste bortelag med kun ett poeng på sine reiser så langt i sesongen, hadde ikke mye å by på. Nærmest var ikke ukjente Christian Kalvenes med et skudd like utenfor, rett før sidebyttet.

Noe mål skulle det ikke bli, men de 5000 Burnley-supporterne fikk i alle fall ut mye av sin frustrasjon da Coyle forsøkte å trøste sine tidligere spillere etter kampen, og deretter de tilreisende supporterne:

Ikke på 2000 år har navnet Judas blitt ropt med like mye hat i stemmen.

Resultatet betyr at Bolton tok et solid hopp på tabellen, mens Burnley nå er under streken. Etter kampen var Coyle varsom så han ikke tråkket tidligere venner på tærne.

- Jeg syntes noe av spillet vårt var bra, og vi kunne fort ha fått flere mål.

- Det jeg er mest fornøyd med er at vi fikk tre poeng gjennom fint spill mot et meget godt Burnley-lag, sier Coyle til Boltons hjemmeside.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken