RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Judas» vender tilbake

Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
Sist oppdatert:
André Bergdølmo er ansatt som assistenttrener i Lillestrøm.

Forsvarsspilleren vender tilbake til klubben han forlot i 1997. Den gang ble Bergdølmo fristilt fra kontrakten sin fordi han hadde fått seg jobb i Trondheim. Den jobben ble ikke noe av, og han valgte heller å skrive under for Rosenborg. I etterkant har han blitt stemplet som «Judas» av den trofaste Kanarifansen.

Les også: «Judas», du er uønsket

Men nå håper han at LSK-supporterne kan tilgi han.

- Jeg har aldri ønsket å såre noen eller svikte LSK på noen måte. Det har kommet en del beskyldninger som er feil, og det har ikke vært noe særlig å være Kanarifansens største hatobjekt, sier Bergdølmo til Lillestrøms hjemmeside.

Petter Belsvik blir også med på det nye trenerteamet som assistent, og både Belsvik og Bergdølmo har signert på treårskontrakter med Lillestrøm.

Frode Grodås og Erland Johnsen blir med videre i sine jobber som henholdsvis keepertrener og toppspillerutvikler. I tillegg kommer Torgeir Bjarmann inn som sportslig administrativ leder.

Hovedtrener blir som kjent Henning Berg. Den tidligere Lyn-treneren skulle egentlig ikke starte i sin nye jobb før 1. januar, men Berg tok over jobben to serierunder før slutt for å sikre Lillestrøm spill i neste års Tippeliga.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere