*Nettavisen* Sport.

Julens Premier League-rykter

Foto: Clive Rose (Getty Images)

Er dette Alex Fergusons neste kjøp?

27.12.11 11:19

Manchester United har penger til å handle, hvis de ønsker å handle, sier Alex Ferguson. Nå hevder Daily Express at Tottenhams Luka Modric skal være ønsket på Old Trafford, for en pris omkring 30 millioner pund. Trolig vil de få en vanskelig jobb med å overtale Tottenham til å gå med på et salg.

Arsenal har penger å handle for, og i januar vil klubben trolig prøve seg på Casemiro, som spiller på Sao Paulo. Prisen antydes å være på 10 millioner pund.

Arsene Wenger ryktes også å være på jakt etter Milans Pato, som etter sigende har en prislapp på 23 millioner pund.

Chelsea er i samtaler med Bolton om en overgang for Gary Cahill, noe som bekreftes av Bolton. Både Manchester United og City skal være villige til å betale for å snyte Chelsea for midtstopperen, etter å ha sett Cahills innsats for Bolton den siste tiden.

Arsène Wenger i Arsenal vil ikke avvise at han kan komme til å rette en henvendelse til Manchester City angående den tidligere landslagsbacken Wayne Bridge, som kun har spilt én kamp denne sesongen (Daily Mail).

Arsenal er ifølge Talksport også interessert i den 19 år gamle midtbanespilleren Casimiro fra Brasil. Sao Paulo vil ventelig kreve rundt 100 millioner kroner.

Mens sir Alex Ferguson, i programmet til Manchester Uniteds kamp andre juledag, skriver at han neppe kommer til å kjøpe noen spillere i januar, skriver Daily Mail at han vil forsøke å hente Klaas-Jan Huntelaar fra Schalke. Nederlenderen har scoret 15 mål på 16 kamper i Bundesliga denne sesongen.

Mer fra Daily Mail: Tottenham vil selge Giovani dos Santos i januar. Hei, vent ... Giovani dos Santos? Er han fortsatt i Tottenham?

Blackburns eiere er visstnok ikke tilfreds med å ligge på sisteplass i Premier League. De vil også øke lønnskostnadene. Ifølge Daily Mirror håper de å kunne gi Fulham-spissen Andy Johnson 20 millioner kroner, angivelig «for å hjelpe dem med å redde plassen».

QPR vil hente Kenwyne Jones fra Stoke i januar, hevder Daily Mail. De trenger en sterk kar som kan beskytte Adel Taaraabt fra Joey Barton neste gang de to sterke personlighetene kolliderer.

Manchester City vil kjøpe Nathan Redmond fra Birmingham, men sistnevnte klubb krever 120 millioner kroner for den 17 år gamle vingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.