Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jürgen Klopp usikker på Simon Mignolets Liverpool-fremtid

PÅ VEI VEKK?: Jürgen Klopp er usikker på hva fremtiden bringer for Simon Mignolet (til høyre) etter at Loris Karius har tatt fast plass i Liverpool-målet.
PÅ VEI VEKK?: Jürgen Klopp er usikker på hva fremtiden bringer for Simon Mignolet (til høyre) etter at Loris Karius har tatt fast plass i Liverpool-målet. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)
Har stoppet roteringen av de to keeperne.

Det kan se ut til at Liverpool-keeper Simon Mignolet fort kan måtte se seg om etter ny arbeidsgiver. Tirsdag fortalte nemlige Liverpool-trener Jürgen Klopp at han ikke lenger ønsker å rotere mellom sine to burvoktere.

Tidligere denne sesongen har Mignolet og Loris Karius spilt fast i ulike turneringer, der belgiske Mignolet har stått i Premier League, mens tyske Karius har fått tillit i hjemlige cuper, samt Champions League.

Dette er nå over, og som følge av dette er Klopp usikker på hva fremtiden bringer for mannen som ankom Liverpool fra Sunderland i 2013.

- Ingen kjenner fremtiden, jeg kjenner heller ikke fremtiden. I denne bransjen så er ting alltid likt, det handler ikke om dét. Jeg tenker ikke på disse tingene, jeg må gjøre det som er riktig for kampen (mot Porto) og det er det, sa Klopp på pressekonferansen, skriver Daily Mail.

Les mer: Onsdagens Premier League-rykter

Det kan tyde på at han har tatt et valg som betyr at Karius, som ble hentet av Klopp fra gamleklubben Mainz i 2016, nå er Liverpools førstekeeper. Så langt har han sluppet inn syv mål på åtte kamper så langt i Premier League.

Mignolet, som i flere sesonger har blitt kritisert for diverse tabber mellom Liverpool-stengene, har måttet sitte på benken de fem siste oppgjørene. Han voktet buret sist mot Burnley første nyttårsdag. Da vant de rødkledde 2-1 på bortebane.

Liverpool står med fire seire på de fem siste ligakampene etter at Karius ble satt inn som førstekeeper. De vant også gruppe E i Champions League foran Sevilla.

Onsdag kveld møter de FC Porto på bortebane i det første åttedelsfinaleoppgjøret.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!