RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juventus frykter Pogba forsvinner

Foto: Claudio Villa / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
- Italia er ikke lenger en endelig destinasjon for toppspillere.

Serie A-økonomien er så svak at Juventus-president Andrea Agnelli er redd han ikke klarer å motstå megabud på stjernespilleren Paul Pogba.

20-åringen har imponert i Juventus-drakten etter at han ble hentet fra Manchester United for et drøyt år siden. Pogba har også debutert for Frankrikes A-landslag.

Serie A har mistet én plass i mesterligaen. Nå er bare tre italienske klubber med årlig. De italienske lagene har også slitt i E-cupen.

- Dersom en skal se det fra en fotballspillers side så er ikke Italia lengre sluttdestinasjonen, men bare en transitthavn, sier Agnelli.

- Jeg prøver å se to-tre år fram i tid. Hva skjer om vi får et voldsomt tilbud på en av våre største talenter i dag, den 20 år gamle Pogba? Vil vi klare å beholde ham. Jeg vet ikke. For øyeblikket tror jeg ikke vi vil klare å beholde en slik spiller, fortsetter Juve-sjefen.

Han peker på Milan, en klubb som har solgt unna flere profiler. – Se på Milan. De måtte «gi bort» Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva (Paris Saint-Germain) for å kunne betale regningene. Du kan fortsatt være attraktive, men du trenger også finansielle muskler, sier Agnelli.

Mye har forandret seg siden 1980- og 1990-tallet da de største stjernene som regel lot seg friste til lukrative opphold i italiensk fotball. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere