Det er den italienske avisen Corriere dello Sport som melder at Juventus skal ha intensivert jakten på Erling Braut Haaland.

Den italienske storklubben skal være svært interessert i det norske stortalentet som har herjet for Red Bull Salzburg i Champions League denne høsten.

Les også: - Storklubbene lar seg ikke skremme av vanvittig prislapp på Haaland

Nordmannen har notert seg for 23 mål og seks målgivende pasninger på 17 kamper i alle turneringer denne sesongen.

Syv av scoringene har kommet i Champions League-gruppespillet mot lag som Napoli og Liverpool. I tillegg til hat trick mot belgiske Genk.

Ifølge opplysningene til den italienske avisen skal Salzburg nekte å selge Haaland for mindre enn 100 millioner euro.

Juventus skal ifølge Corriere delle Sport ha møtt med det de hevder er Haaland sin agent, Mino Raiola, den siste tiden, for å diskutere en mulig overgang for 19-åringen til Torino.

Raiola er som kjent en mektig agent med forbindelser til blant andre Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic.

Haalands far, Alf-Inge Haaland, har tidligere uttalt at han tror Salzburg gjør lurt i å ikke prise sønnen for høyt ved et mulig salg.

- Han er hos Red Bull og er i en fantastisk klubb hvor han spiller i Champions League. Det er på en måte ingen hast, men Red Bull har vist tidligere at de på en måte er en mellomstegsklubb, og hvis de skal rekruttere spillere i fremtiden, så kan de ikke sette en idiotisk prislapp på spillerne. Da kommer ingen til å ville dra dit, uttalte Haaland til Talksport.