BENFICA – JUVENTUS 4-3:

Juventus har kun vunnet én kamp i sesongens utgave av Champions League, hjemme mot israelske Maccabi Haifa. Resten av kampene har endt med tap.

Juventus vant Serie A ni sesonger på rad, men har måttet finne seg i å se både Inter og AC Milan løfte trofeet de to siste gangene. Så langt denne sesongen ligger Juventus på 8. plass.

I Portugal ble det ingen opptur for Juventus. Benfica tok ledelsen allerede etter 17 minutter, men Dusan Vlahovic utlignet kort tid etterpå. Det hjalp lite, for både Joao Mario og Rafa Silva scoret for vertene før pause.

– Det er lekestue. De herjer med «den gamle dame», konstaterer TV 2-kommentator Sverre Ruud Ellingsen.

Den norske landslagsprofilen Fredrik Aursnes startet kampen for Benfica på venstrekanten. Han var sist på ballen før hjemmelaget fikk straffe, etter en hands av Juan Cuadrado.

Dette var første gang i historien at Juventus slapp inn tre mål i løpet av første omgang i Champions League, ifølge OptaPaolo. Den neste omgangen skulle ikke bli stort lysere.

Allerede etter fem minutter økte Rafa Silva ledelsen med en flott lobb. Da så det ut til at spenningen i kampen var over.

– Dette begynner å nærme seg en ydmykelse av den italienske storklubben. Benfica har tenkt til å forsyne seg med begge hendene, sier Ellingsen.

Men så våknet Juventus. Først reduserte innbytter Arkadiusz Milik, og like etterpå økte spenningen da Weston McKennie knappet innpå ledelsen til Benfica.

Likevel maktet de ikke Juventus å ta de tre poengene de trengte, og dermed er den italienske storklubben ute av Champions League.